Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tanara turdeanca finalista intr-o competitie nationala de dezbateri

Sport
Tools
Typography

Patricia Ciocan este studentă în al doilea an la Facultatea de Drept. Încă din perioada liceului, aceasta se aventurează periodic să discute subiecte complexe în cadrul competițiilor de dezbateri academice.

Acesta a fost cazul și în acest weekend, când în Cluj a avut loc Edu Open, o competiție națională în care peste 30 de echipe alcătuite din câte doi studenți s-au străduit să își demonstreze persuasivitatea. Temele abordate de aceștia au tratat subiecte diverse, precum eficientizarea învățământului universitar, modul în care ar trebui să aibă loc interacțiunea cu dictatorii, sau chiar intervențiile super-eroilor.

 Patricia și-a argumentat locul până în finala competiției, reușind și performanța de a se clasa a 6-a în lista celor mai buni vorbitori prezenți. Alături de ea, clasându-se chiar pe același loc, a fost și turdeanul Damian Ovidiu, un membru activ al mișcării de dezbateri din România.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS