Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Fri, May
96 New Articles

Clubul Dans sportiv Potaissa, reprezentat la competiţii internaţionale

Sport
Tools
Typography

In perioada 22-24 noiembrie s-a desfasurat la Timisoara - WDFS World Dancesport Championship Youth Standard si Romanian International Dance Cup World Open Standard & Latin, concurs organizat sub egida WDSF si FRDS.

Participarea a fost foarte numeroasa, peste 880 de sportivi reprezentand 38 de tari.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a avut 4 reprezentanti in competitie:

  • 2 sportivi - Rares (Campia Turzii) si Maria (Turda)
  • 2 oficiali WDSF si FRDS, si anume D-l Alin Miron secretar la toate competitiile desfasurate in cele trei zile de concurs, iar D-na Diana Miron arbitru FRDS.

La categoria WDSF Open Standard Junior II, perechea SAROSI RARES - CRISAN MARIA au dansat in semifinala, unde au obtinut Locul 10.

La acest concurs  au participat sportivi din 4 tari: Spania, Slovacia, Germania si Romania.

La Campionatul Mondial de Tineret Standard, Romania a obtinut Locul 2 si titlul de Vicecampioni Mondiali prin perechea ZICOANE SEBASTIAN - ANCA COPOS din Timisoara.

Felicitari tuturor celor care au reprezentat Romania in acest weekend!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS