Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Daniel şi Iris, pe podium după Cupa Mirona de la Reghin

Sport
Tools
Typography

Sambata, 16 noiembrie, s-a desfasurat la Reghin, Concursul National de Dans Sportiv, Cupa Mirona- Ed. a 14-a, la care au participat peste 350 de sportivi din tara.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a inscris in competitie, 3 perechi, care s-au calificat in finala si au obtinut 6 medalii. Categoriile open au primit premii in bani, de acest privilegiu bucurandu-se si o pereche de-a noastra.

Rezultate in finala:

  • DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS - E 14-15 ani, Locul 3
  • JOLDES ANDREI - OLARI ANA MARIA - E 14-15 ani, Locul 4
  • SAROSI RARES - CRISAN MARIA - Open Standard 12-15 ani, Locul 6.

Vineri, 15 noiembrie, perechile SAROSI RARES - CRISAN MARIA si JOLDES ANDREI - OLARI ANAMARIA au participat la Balul Rotary Campia Turzii, unde au sustinut o suita de dansuri standard si latino americane, fiind premiati fiecare cu o Diploma de Excelenta.

Tot vineri, o parte din sportivii clubului au participat cu un moment de dans contemporan si modern jazz - Harvest Dance- la Balul Bobocilor al Colegiului National Mihai Viteazul Turda.

Tuturor le multumim pentru increderea acordata si totodata felicitam sportivii implicati in toate aceste evenimente!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS