Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Patru dansatori turdeni calificaţi în finalele a două competiţiila sfârşitul săptămânii trecute

Sport
Tools
Typography

Doua perechi de dansatori ai Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat, sambata si duminica la doua competitii diferite.

Cupa Romaniei si Cupa Brasov - Ed. a XIX-a s-a desfasurat intre 12 si 13 octombrie la Brasov, unde au participat peste 650 de sportivi.

Noi am fost reprezentati de catre perechea GHERMAN CATALIN - ONET OANA care au dansat semifinala Open 6-9 ani latino si finala sectiunii standard 6-9 ani, unde au ocupat Locul 6.

Cupa Maramuresului - Ed. a VII-a, concurs zonal de dans sportiv, s-a desfasurat la Baia Sprie , unde au concurat peste 400 de sportivi. Turda a participat cu o pereche la clasa E 14-15 ani, care a areusit sa se califice in finala competitiei:

DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS - Cls. E 14-15 ani, Locul 3

Felicitari tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS