Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Patru dansatori turdeni în loturile naţionale organizate de FRDS

Sport
Tools
Typography

Doua perechi legitimate la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat in luna iulie, la Reghin, la Loturile Nationale de Standard si Latino, organizate de Federatia Romana de Dans Sportiv, membra WDSF.

GHERMAN CATALIN - ONET OANA, finalisti la Campionatul National de Standard si semifinalisti la Campionatul National de Latino, finalisti la Campionatul National de 10 Dansuri, categoria 6-9 ani, au participat la ambele loturi.

SAROSI RARES - CRISAN MARIA, semifinalisti la Campionatul National de Standard, categoria 14-15 ani, au participat doar la cel de standard.

Ca antrenori de lot au avut nume mari din lumea dansului sportiv international- Genny Favero (Italia), Domenico Soale (Italia), Gioia Cerasoli (Italia), Karina Rubio (Spania), Colin James (Anglia) si Holger Nitsche (Germania), iar din partea Romaniei - Virgil Grigore (Bucuresti), Tina Grigore (Bucuresti), Rusu Alexandru (Baia Mare), Vlad Paslariu (Dej), Vitalie Trohin (Timisoara), Dmytro Strelnik (Bucuresti).

Lotul Romaniei de Latino a primit vizita D-nei Prim Ministru Viorica Dancila si a D-lui Ministru Eugen Teodorovici, care au apreciat activitatea FRDS, a antrenorilor si sportivilor prezenti la Reghin.

Intre 3-11 august, va avea loc Cantonamentul Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, unde s-au reunit aproape toti sportivii, si care vor avea ore de pregatire fizica, tehnica, tactica, artistica, sustinute de antrenorii clubului, dar si de colaboratorii acestora.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS