Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Consiliul Județean achiziționează trei noi unități de fotosinteză artificială pentru gazonul de pe Cluj Arena

Sport
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a demarat procedura de achiziționare a trei noi unități de fotosinteză artificială pentru gazonul de pe Cluj Arena. 

Cele trei unități de fotosinteză artificială vor contribui la regenerarea, într-un timp extrem de scurt, a ierbii, ele constituind o completare a sistemului deja achiziționat, în 2018, de către Consiliul Județean pentru întreținerea gazonului de pe stadion. Astfel, potrivit caietului de sarcini publicat în SICAP, noile echipamente vor trebui să fie formate din trei unități de fotosinteză artificială, trei analizoare, portal și aplicație App, compatibile cu sistemul deja existent, respectiv SGL MU 360 600W format.

Valoarea estimată a contractului este de 1 485 000 lei, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 19 august 2019. În ceea ce privește alegerea câștigătorului, criteriile care vor fi avute în vedere sunt prețul cel mai scăzut, durata cea mai scurtă de livrare și perioada cea mai mare de garanție.

Echipamentul de tip „SGL MU360” este unul extrem de performant, printre cele mai avansate de acest gen de pe piață. Rolul acestuia este de a accelera procesul de fotosinteză, de până la trei ori comparativ cu cel în care fotosinteza se produce în mod natural, folosind doar lumina solară. Sistemul dispune de un software specific care, prin intermediul analizatorilor încorporați, măsoară și înregistrează date importante precum intensitatea luminii, umiditatea atmosferică, umiditatea la sol, umiditatea la firul de iarbă, fertilizare, etc. Toți acești indicatori colectați, extrem de importanți în microbiologia plantei, se interpretează apoi uniform, softul indicând extrem de fidel informații esențiale legate de durata optimă de funcționare a instalației pentru aducerea ierbii la parametrii vizați.

Biroul de presă
19 iulie 2019

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS