Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Dansatorii turdeni Rareş şi Maria, medaliaţi şi semifinalişti la Cupa Mitrys Dance din Timişoara

Sport
Tools
Typography

Concursul National de Dans Sportiv, Cupa "Mirtys Dance" Timisoara - Ed. a II-a, s-a desfasurat sambata 22 septembrie, la Sala Polivalenta din Dumbravita.

Competitia s-a desfasurat intr-o singura zi, avand participanti din Romania si Ungaria. Au concurat peste 250 de sportivi din Timisoara, Arad, Oradea, Salonta, Baia Mare, Resita, Lugoj, Teius, Cisnadie, Deva, Brasov, Bucuresti si Turda.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a inscris o pereche in competitie, care a obtinut la standard 2 medalii, iar la latino o clasare in semifinala:

  • SAROSI RARES - CRISAN MARIA
    • Open Basic Standard 12-13 ani, Locul 2
    • Open Basic Latino 12-13 ani, Locul 9

Felicitari si succes mai departe !

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS