Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

"Cupa Primăverii" la tenis de masă - o reală reușită

Sport
Tools
Typography

Sâmbătă, 26 martie 2016, între orele 09:00-19:00, în sala de sport a Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu”, Asociația Olimpia Turda a organizat ediția inaugurală a ”Cupei Primăverii” la tenis de masă, competiție la care au participat cca. 50 de sportivi, provenind din Turda, Basel (Elveția), Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Târnăveni, Gheorghieni, Bogata sau Sânpaul.

Desfășurat pe două secțiuni competiționale (”Amatori” și ”Open”), concursul a oferit publicului spectator meciuri extrem de interesante, menite să atragă noi admiratori și practicanți ai acestui spectaculos sport în jurul mesei de ping-pong.

În ceea ce privește concursul propriu-zis, la secțiunea ”Amatori”, primele 8 locuri au fost ocupate de: Șerban Radu (Cluj-Napoca) – Locul I, Demeter Attila (Câmpia Turzii) – Locul II, Kriszta Arpad Lorand (Sânpaul), Andrei Ștefan (Târnăveni) – Locul III, Vana Florin (Turda) – Locul V, Prodan Daniel (Câmpia Turzii) – Locul VI, Sicoe Ioan (Turda) – Locul VII și Lorincz Ferenc Attila (Sânpaul) – Locul VIII.

Competiția ”seniorilor” turneului ”Open” a oferit numeroșilor privitorilor meciuri extrem de disputate și atractive și următoarea ierarhie finală: Pop Bogdan Cosmin (Turda) – Locul I, Hidișan Lucian Răzvan (Câmpia Turzii) – Locul II, Miron Mihai, Zamblău Ionuț (ambii Cluj-Napoca) - Locul III, Lunca Răzvan (Târnăveni) – Locul V.

Primele trei locuri la ambele secțiuni competiționale au fost recompensate de organizatori cu cupe, diplome și aplauze binemeritate din partea spectatorilor. 

Urmare directă a emulației care s-a creat în jurul acestei îndrăgite discipline sportive, cu tot mai mulți practicanți în municipiul nostru și zona adiacentă lui, dovadă în acest sens fiind și competițiile de gen organizate cu mare succes de Salina Turda și de Asociația Olimpia Turda, Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Salina Turda și cu alți potențiali susținători, anunță intenția de a crea o Asociație Sportivă afiliată la Federația Română de Tenis de Masă, a cărei echipă să fie înscrisă, de sezonul următor, în calendarul competițional al Diviziei B (a treia competiție de tenis de masă, după Superligă și Divizia A). Se dorește, mai cu seamă, atragerea tinerilor spre această ramură sportivă, cu atât mai mult cu cât Turda beneficiază de un sportiv cu carnet de antrenor la tenis de masă, în persoana lui Bogdan Cosmin Pop.  

Asociația Olimpia Turda mulțumește, încă o dată, Primăriei Municipiului Turda, Consiliului Local al Municipiului Turda, Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, Societății Comerciale Turda Salina Durgău SA, Societății Comerciale Domeniul Public Turda SA, Policlinicii Oprișani, Societății Comerciale Cumuluserv SRL și Societății Comerciale Cantatur SRL, pentru tot sprijinul acordat în organizarea și desfășurarea acestei competiții sportive, asigurându-i, totodată, pe iubitorii acestui îndrăgit sport că va continua inițiativele în acest sens. 

Îi felicităm pe toți participanții și îi așteptăm cu drag la viitoarele competiții!

Asociația Olimpia Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS