Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

"Samuraii" turdeni îşi prezintă rezultatele

Sport
Tools
Typography

- comunicat -
Anul 2016 a inceput in forta pentru sportivii clubului "Samurai Turda", competitiile desfasurandu-se aproape in fiecare weekend din luna. Am reusit sa aducem la Turda, medalii importante si sa ocupam locuri fruntase, desi standardele devin din ce in ce mai ridicate.

Munca, determinarea dar si ambitia "samurailor" nostri ne situeaza tot mai des pe primele locuri in fruntea clasamentului general al cluburilor de karate din tara.

Pe langa competitii, Federatia Romana de Karate WKC a organizat in luna februarie un curs de perfectionare pentru instructor si antrenori la care Paul Catanas impreuna cu Attila Komives au obtinut licenta pentru anul 2016, un curs de perfectionare pentru arbitri unde clubul nostru a fost reprezentat de Paul Catanas care a fost licentiat arbitru de categoria A, dar si gala Federatiei Romane de Karate unde sportiva noastra Bianca Barbat a ocupat locul 3 pe tara, pentru rezultatele obtinute in anul 2015.

Multumim domnului primar Tudor Stefanie care de fiecare data ne sustine si ne ofera cele mai bune sfaturi, parintilor pentru increderea lor si, bineinteles persoanelor minunate care ne intind o mana de ajutor la fiecare competitie.

Va prezentam rezultatele exceptionale obtinute de sportivii nostri la inceput de an:







Conducerea clubului sportiv "Samurai Turda"

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS