Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Mulțumim, Virginia Ruzici!

Sport
Tools
Typography

A fost o duminică entuziasmantă pentru iubitorii de tenis din Câmpia Turzii!  Prima campioană de la Roland Garros pe care a avut-o țara noastră, doamna Virginia Ruzici, originară din Câmpia Turzii, a vizitat Arena de Tenis "Gavrilă Vaida", stârnind emoția și bucuria celor prezenți.

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN,  a purtat o discuție cu doamna Ruzici, abordând mai multe teme. Concluzia discuției a evidențiat posibilitatea ca, din toamnă, să avem un nou cetățean de onoare la Câmpia Turzii.

De asemenea, sute de copii au interacționat cu marea noastră tenismenă, primind autografe de la aceasta.

Îi mulțumim doamnei Ruzici pentru deschiderea manifestată, pentru apropierea de comunitate și pentru emoțiile pe care le-a împărtășit cu noi!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS