Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Dansatorii turdeni, prezenţi la Braşov

Sport
Tools
Typography

Ultimul Concurs Național la care au participat sportivii Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, a fost la Brașov în 1-2 iunie.

Aici au avut loc două competiții naționale: Campionatul Național de 10 Dansuri și Cupa Brașov - Ed. XXIII. La competiții au participat peste 800 de sportivi din toată țara .

KARINA BRUMAR s-a calificat în finala de Solo Fete Bronz 12-15 ani unde a obținut Locul 5, asftfel ea a promovat în clasă superioară.

TEODORA LUDUȘAN s-a calificat în finala Solo Fete Argint 12-15 ani, la prima ei participare, unde a obținut Locul 6.

LUCAS SELEGEAN - ANDREEA CORDEA s-au calificat în semifinala competiției de clasă H 12-15 ani, unde au obținut Locul 12, un loc extraordinar având în vedere că Andreea a dansat cu fisură la menisc și ruptură musculară.

D-l ALIN MIRON a fost secretarul principal al celor două competiții, iar D-na DIANA MIRON arbitru delegat la Campionatul Național de 10 D, cât și arbitru invitat la Cupa Brașov.

Vineri 31 mai la Turda ARENA au evoluat pe scenă o mare parte a sportivilor clubului, cu dansuri de caracter, dance line, dans sportiv, artistic dance, dansuri caraibiene.

Mulțumim organizatorilor pentru invitație !

Felicitări tuturor pentru prestație și pentru rezultatele deosebite!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS