Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Turdeanul Teodorescu Levi - vicecampion naţional şcolar

Sport
Tools
Typography

Antrenorul Marin Dumitru Fântână a anunţat, în această seară, pe reţeaua de socializare facebook că “TURDA ARE UN VICECAMPION NATIONAL SCOLAR prin TEODORESCU LEVI la grupa de 7 ani la blitz!!!!!!!!!!”.

Iată întreaga postare a antrenorului turdean care a dezvăluit multor copii misterele sportului minţii:

Sportivii turdeni au mai obtinut si 3 Medalii de bronz prin TEODORESCU LEVI la proba de dezlegari, CRISTUREAN ANDREEA la proba de blitz si CRISTUREAN NOIELIA la Şah Rapid!
CRISTUREAN ANDREEA si CRISTUREAN NOIELIA sunt cu dubla legitimare, fiind legitimate si la clubul LPS SATU MARE si pregatite de cel mai bun si titrat ANTRENOR roman CATALIN ARDELEAN!!!!!!!
Au mai obtinut rezultate notabile CRISTUREAN NOIELIA locul IV la blitz si GHERMAN SOFIA locul IV la dezlegari si CIORDASU CARINA 3 locuri V  la Şah rapid, blitz si dezlegari!!!!!!! 
FELICITARI COPII!!!!
Campionatele nationale scolare s-au desfasurat la CACIULATA in perioada 23-26 Februarie 2023!!!!!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS