Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Asociaţia pentru Dezvoltare Sportivă Tansilvania vă invită la CUPA TRANSILVANIA, ediția a X-a

Sport
Tools
Typography

Concurs de schi, proba slalom uriaș, pentru copii până la 15 ani
Data: 25 februarie 2023
Locație: Buscat Resort - Băișoara, Pârtia Roșie
Înscrieri on-line: https://cupa-transilvania.ro/inscrieri/
Fără taxă de participare

CUPA TRANSILVANIA, cea mai așteptată competiție de schi din Transilvania, a ajuns anul acesta la ediția a X-a și adună la start nu mai puțin 150 de schiori cu vârstă până la 15 ani, împărţiţi în cinci grupe de vârstă, pregătiți și dornici să dea totul ca să ia acasă premiile puse în joc.

Însă CUPA TRANSILVANIA nu înseamnă doar sport: “CUPA TRANSILVANIA este un proiect prin care se reafirmă încurajarea practicării schiului alpin la copii, precum și promovarea unui mod de viaţă sănătos prin practicarea activităţilor sportive în aer liber, dar și educarea copiilor în spiritul valorilor educaţionale şi sociale pe care le transmite, precum autodisciplina, autodepăşirea, solidaritatea, competiţia onestă, respectul pentru adversar, integrarea socială, opoziţia faţă de orice formă de discriminare, toleranţa şi sportivitatea, dar și atragerea unui număr cât mai mare de participanți și spectatori ai acestei discipline sportive”, ne spune d-na profesor Larisa Cohuț, directoarea concursului.

Suntem bucuroși și onorați să vă anunțăm că în cadrul concursului nostru îi avem invitați pe cei de la Asociația Activ pentru Tine. Aceștia organizează o cursă de alergare pe zăpadă sub titulatura: Iarna în COOLori, cu scopul de a strânge fondurile necesare pentru a trimite copiii din mediile defavorizate în tabără. La cursă pot participa copiii cu vârste între 8 și 18 ani, iar înscrierile se pot face online (https://fb.me/e/2z8TxeCT5) sau la fața locului. Alergarea va fi plină de prafuri colorate și se va desfășura după finalul concursului și înainte de festivitatea de premiere. 

Alături de noi pe pârtie vor fi și partenerii principali ai evenimentului, Toyota Cluj, care prezintă cele mai noi modele de mașini din portofoliu, și Decathlon Cluj, care aduce noua colecție de echipamente de schi. Toți partenerii noștri au pregătit multe, multe premii pentru concurenți, dar și pentru spectatori.

La finalul evenimentului, după festivitatea de premiere, se va organiza Tombola Cupei, unde toți participanții pot câștiga premii deosebite de la partenerii noștri. Încheiem ediția aniversară cu o discotecă pe zăpadă cu toți participanții, spectatorii și voluntarii noștri dragi.

Dragi părinți, aduceți copiii la aer curat și distracție pe schiuri. Vă așteptăm pe pârtie!

Echipa CUPA TRANSILVANIA
https://cupa-transilvania.ro/
https://www.facebook.com/cupatransilvania.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS