Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cristian Matei: Astăzi am avut onoarea de a primi vizita delegației internaționale și naționale de arte marțiale Kyokushin-kan

Sport
Tools
Typography

Delegația din Japonia a fost reprezentată de fondatorul și președintele organizației Kyokushin-kan International Organization Honbu - Kaicho Hatsuo Royama, directorul tehnic - Shihan Masahide Ishijima și Shihan Junichi Kondo - membru comitet director.

În cadrul vizitei am avut plăcerea să le prezint proiectele noastre în curs de implementare și cele viitoare, care vor îmbunătăți semnificativ infrastructura sportivă a orașului nostru. Faptul că la Turda se construiește o sala polivalentă nouă a stârnit interesul organizației sportive pentru organizarea unor concursuri de karate. După modernizarea sălii polivalente Turda Arena, cu siguranță, vom fi gazdele multor evenimente sportive de nivel internațional. Astfel, atât din punct de vedere sportiv, cât și turistic, orașul nostru se va dezvolta și mai mult!

Mulțumim pentru vizită și vă ținem pumnii la competiția care va debuta mâine, la Cluj.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS