Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Dansatorii turdeni - “Zăbest” la secţiunea Dans de Caracter la Transilvania Dance Open

Sport
Tools
Typography

Sâmbătă 28 mai a avut loc la Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, Concursul Național Transilvania Dance Open, care a avut în program 12 discipline de concurs.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu 2 formații la secțiunea Dans de Caracter Pro - 13-15 ani și secțiunea Open Hobby - 10-12 ani.

Rezultate obținute :

  • Locul 1 - Formația Potaissa 2, secțiunea Open Hobby 10-12 ani cu un vals vienez realizat pe coloana sonoră a filmului Harry Potter.
  • Locul 1 -  Formația "Zăbest", secțiunea Dans de Caracter 13-15 ani cu un dans țigănesc.

Sportivi:

  • Potaissa 2: BUCUR SORANA, BUCUR SOFIA, CORDEA ANDREEA, RUS ADELINA, ILYEȘ MĂDĂLINA, KOVACS ȘTEFAN, COCAN SERGIU, TAKACS PATRICK, SELEGEAN LUCAS, BUCUR ANGHEL și ILYEȘ ANDREI.
  • Zăbest: APOSTOL BRIANA, BEREKMERI IRIS, TRÂMBIȚAȘ DIANA, PUCA DARIA, CRIȘAN ELLA, ANA OLARI, POP ALEXIA, POP LORENA, MULEA ROBERTO, DABIJA DANIEL, NICOLA RĂZVAN, SAROȘI RAREȘ, RUS TONI, JOLDEȘ ANDREI.

Tot sâmbătă, dar la București la Palatul Parlamentului, d-l ALIN MIRON a participat în calitate de scrutineer la CAMPIONATUL EUROPEAN  ADULT STANDARD șI CUPA MONDIALĂ ADUlT LATIN, organizată sub egida WDSF ȘI FRDS.

Felicitări tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS