Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Felicitări elevelor ioanopriseniste pentru MENȚIUNEA obținută în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar!

Sport
Tools
Typography

Ambiția, determinarea, munca, perseverența și spiritul de echipa au condus spre reușită lor la această competiție, desfășurată la Craiova, în perioada 26-29 mai.

Calificate la etapa națională,  elevele noastre, coordonate de doamna profesoara Ioana Macavei, au demonstrat că pot fi fruntașe în calificări și au obținut un rezultat excelent în etapa finală.

Echipa scolii este alcătuită din: Cioban Alina Maria, Coman Nicole Alexia, Demeter Diana Maria, Sălăjean Nerea Alexandra, Urdă Teodora Anamaria, Trif Ariana Maria, Luca-Deac Larisa Georgiana, Soporan Daria Iulia, Pop Diana Andreea și Pap Blanca Maria.

Această competiție națională a fost un prilej pentru echipa noastră de a demonstra că voleiul este o cale spre succes și performanță.

Multumim pe aceasta cale domnului primar Cristian Matei pentru implicarea, susținerea și promovarea echipei, SC Nello Construct pentru sprijinul acordat, pe tot parcursul competițiilor.

Felicitări elevelor și doamnei profesoare pentru rezultatele obținute!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS