Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

ACS Viitorul Potaissa Turda iși mărește echipa!

Sport
Tools
Typography

Pentru că vrem să oferim cele mai bune condiții de pregătire sportivilor noștri, ACS Viitorul Potaissa Turda și-a mărit echipa -  multiplu campion național, european și mondial la toate categoriile de vîrstă în Karate WUKF, Radu Popescu va fi din această săptămană antrenorul nostru de kumite (ramura a karate-ului care presupune lupta directă între doi parteneri care implică contact slab la față și mai pronunțat la corp).

“Am început să practic karate-ul de la vîrsta de 8 ani, din dorința părinților mei de a îmi consuma energia. Cu timpul, firea mea competitivă și dorința de a fi cel mai bun în tot ceea ce fac, a transformat acest hobby intr-o activitate nelipsita din programul meu zilnic. În prezent activez ca sportiv de performanță, sunt terapeut pentru copiii cu dizabilități și predau karate în cadrul clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca. Scopul meu este să dezvolt motric copiii cu care lucrez, să îi fac să își atingă potențialul maxim, pentru ca în viitor să ne reprezinte ramura sportivă cu mîndrie. ''

Bine ai venit în echipa noastră Radu! Sperăm să avem o colaborare de lungă durată și cu rezultate cît mai bune!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS