Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Weekend de aur și de argint pentru sportivii ACS Viitorul Potaissa Turda la Cupa Unirea Slobozia 2022

Sport
Tools
Typography

Alături de 400 de karatiști din țară, sportivii clubului nostru, Lobonț Diana și Campean Rareș s-au aliniat la startul competitiei organizate weekendul trecut la Slobozia.

La categoria de varstă 14-15 ani, kata fete,  Diana a reușit să aducă la Turda, medalia de argint, iar la categoria de varstă 16-17 ani, kata băieți, Rareș  a urcat pe prima treaptă a podiumului cucerind medalia de aur.

Felicitări dragi sportivi, fiecare weekend din această lună a fost plin de competiții sau cantonamente, dar voi reușiți să faceți față cu brio tuturor provocărilor.

Intrăm în linie dreaptă pentru competiția ce va avea loc la Targu Mureș în  26.03.2022, așa că acest weekend 18-20.03.2022, îl rezervăm cantonamentului de pregătire ce va avea loc în sala noastră de sport.

Mulțumim celor care au făcut posibilă participarea noastră la această competiție, domnului Primar Cristian Octavian Matei, Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Turda, Companiei de Apă Arieș Turda, domnului consilier local Paul Sarbu și firmei Dav Seis Grup.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS