Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Final de an 2021 pentru clubul de dans sportiv Potaissa Turda

Sport
Tools
Typography

În săptămâna 13- 17 decembrie sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au pregătit o surpriză pentru părinți, care datorită pandemiei nu s-au putut bucura de prestația acestora la concursuri sau spectacole.

La unele grupe spectacolul a fost de fapt un concurs de dans sportiv cu dansurile alese de sportivi, arbitrajul fiind realizat de către colegi de-ai lor din alte grupe. La alte grupe părinții au vizionat dansurile învățate începând din septembrie și dansuri demonstrative susținute de colegii lor cu mai multă experiență.

Secret Santa a fost punctul culminant pentru că i-a pus la încercare pe sportivii mai mari, care au trebuit să se descurce în alegerea cadoului potrivit pentru un coleg pe care poate nu îl cunoșteau atât de bine.

Premiile au fost asigurate de către conducerea clubului și au constat în cupe, medalii și diplome.

Atelierul de Teatru și-a încheiat activitatea cu o mini piesă de teatru : "În clasă". Copiii au evoluat în fața părinților cu o tematică inspirată din viața lor realizată sub atenta supraveghere a d-na Doina Șoproni.

Marți, 21 decembrie, a venit Moș Crăciun și la After School Colțul VESEL, unde își petrec timpul unii dintre sportivii clubului, dar și alți copii care după ore vin să-și efectueze temele, să se joace și să se relaxeze după orele de școală. Aici premiile au fost oferite de către Diana și Alin Miron, organizatorii acestui after school.

Tuturor vă dorim Sărbători fericite , vacanță plăcută și să vă bucurați de cadourile de la Moș Crăciun sănătoși alături de cei dragi!







BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS