Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Activităţi diverse la clubul de dans sportiv Potaissa

Sport
Tools
Typography

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda s-au reunit în septembrie, când a fost finalizată componența grupelor de antrenament și s-a stabilit programul pentru următoarea perioadă.

Pe perioada vacanței am organizat antrenamente de întreținere și un CANTONAMENT de pregătire la ABRUD, unde pe lăngă pregătirea tehnică și fizică, am organizat și alte activități : Educație Financiară, Arte, Jocuri, Miss și Mister. Sportivii au realizat un scurt metraj despre cum decurge o săptămână de cantonament pentru un sportiv, film pe care sperăm să-l putem prezenta la un concurs de profil.

Tot cu această ocazie am organizat o CAMPANIE de AJUTOR UMANITAR pentru cei care au fost afectați de inundațiile din zonă.

Am început să participăm la evenimente și spectacole, care deși sunt mai puține ca în alți ani, ne bucurăm că există.

Am reînceput orele de DANS cu MIRI, care pentru an, au dispărut complet, datorită pandemiei.

Am organizat un ATELIER DE TEATRU condus de d-na DOINA ȘOPRONI, care va continua și ȘCOALA DIN VACANȚĂ - un program adaptat vacanței copiilor, în care s-au efectuat teme, excursii la DETAȘAMENTUL DE POMPIERI TURDA, BAZA AERIANĂ 71 CÂMPIA TURZII, SALINA EQUINES.

Din această toamnă vom continua cursurile de:

  • DANS pentru începători, intermediari și avansați
  • DANS pentru ADULȚI
  • DANSUL MIRILOR
  • ATELIER DE TEATRU
  • BEFORE & AFTER SCHOOL

Mulțumim pentru ajutorul acordat la deplasarea sportivilor în cantonament D-lui Primar  CRISTIAN MATEI și D-lui   ALIN POPOVICIU !

Mulțumim tuturor celor care au ajutat cu DONAȚII pentru SINISTRAȚII din zona Abrudului !

Mulțumim tuturor celor care pe parcursul acestei veri ne-au trecut pragul și au participat la activitățile noastre !

Vă mulțumim și dvs pentru colaborare și sprijin!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS