Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

“Samuraii” turdeni, la Campionatul Naţional de Karate -13 ani Mediaş

Sport
Tools
Typography

44 de cluburi participante si, aproximativ 400 de sportivi s-au aliniat weekendul trecut la startul Campionatului National de karate -13 desfasurat la Medias.

Baiceanu Elena, Blenyesi Alexandra, Catanas Ianis, Catanas Tudor, Catanas Carla, Fekete Stefan, Persa Alexandru, Rosu Sofia , Tandea Daria si Urian David au fost cei care au reprezentat cu succes clubul nostru si, chiar daca majoritatea au fost la prima competitie, si-au infruntat emotiile si au reusit sa urce clubul Samurai Turda pe locul 15 in clasamentul Federatiei Romane de Karate WUKF.

Campioni nationali: 3 medalii de aur au fost castigate de catre Catanas Tudor la categoria -7 ani Kata baieti, Catanas Carla la categoria 8 ani kihon fete si Persa Alexandru la categoria 10 ani kihon baieti.

Vicecampioni nationali: 3medalii de argint au fost castigate de Catanas Ianis la categoria Kata -7 ani, Catanas Carla la categoria 8 ani kata si Tandea Daria la categoria 9 ani  kihon.

2 medalii de bronz, au fost aduse de catre Catanas Ianis la categoria -7 ani kihon baieti si Tandea Daria la categoria 9 ani kata.

Cu mic cu mare, cu emotii dar si cu mult curaj, cei 10 sportivi ai clubului au iesit  campioni! Campioni pentru noi, campioni pentru parinti dar si pentru cei apropiati asa ca ii felicitam din tot sufletul si suntem convinsi ca la urmatoarea competitie vor fi mai determinati , mai increzatori si mai motivati sa urce pe podium!

Multumim Primariei Turda si domnului Primar Cristian Matei, Companiei de Apa Aries, Salina Turda, firmelor Maxim Invest, Eurocris Trans, Restaurant Capricia si Cofetaria ArTei pentru sprijinul pe care il ofera sportivilor Clubului Samurai Turda!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS