Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Începând de sâmbătă, ne vedem la “AlfaGen”

Sport
Tools
Typography

A venit momentul ca iubitorii sporturilor de la Câmpia Turzii să se bucure de o structură care să le ofere cele mai bune condiții pentru antrenament și distracție!

De la sporturi extreme (skateboarding, rollerblading, trotinete, bmx), la fotbal, handbal, baschet, precum și patinaj artistic pe timp de iarnă, toate vor putea fi practicate în Complexul Polisportiv „AlfaGen”, situat în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii.

Începând de sâmbătă, 5 iunie, ora 11:00, toți tinerii practicanți de sporturi din oraș vor avea la dispoziție o facilitate, edificată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu fonduri europene, unde să-și petreacă timpul liber, alături de prieteni, într-un mediul modern, departe de pericole!

Ce se va întâmplă sâmbătă, concret? Sâmbătă 5 iunie 2021, de la ora 11:00 vor avea loc și o serie de manifestări - surpriză, pentru a marca momentul deschiderii Complexului Polisportiv!

Pentru a respecta măsurile de protecție sanitară impuse de autoritățile centrale, vă rugăm să purtați mască de protecție, pe nas și gură, să respectați distanțarea fizică de 1,5 metri și să vă dezinfectați cât mai des mâinile!

AlfaGen – kickflips & fun!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS