Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Fără “Delfini” la bazinul de înot din Turda din cauza unor tarife majorate cu 400%

Sport
Tools
Typography

Clubul “Delfinii Turda” a decis să pună capăt activităţii desfăşurate la bazinul de înot din Turda cauza principală fiind majorarea tarifelor de culoar de aproximativ 4 ori.

Într-o postare pe pagina sa de pe reţeaua de socializare, clubul explică inclusiv în cifre ce înseamnă majorarea de tarife şi care sunt consecinţele acestei majorări pentru nu mai puţin de 150 de copii care practicau înotul la bazinul din Turda:

Dragii noștri, activitatea noastră la Bazin Înot Turda s-a încheiat!
S-au mărit tarifele, suntem de-acord cu acest lucru, toate s-au scumpit și trebuiau actualizate, dar dacă toate taxele bazinului s-au mărit cu 25 -30 %, taxa culoarului s-a mărit cu 400%, de la 50 lei/1 ora/1 culoar la 200 lei/1 ora/1 culoar. Ce înseamnă asta pentru noi?
Înainte de pandemie plăteam culoare:
- 250 lei/zi; 750 lei/săptămâna; 3000 - 5000 lei/luna (in funcție de câte zile lucrătoare avea luna);
Conform noilor tarife pentru același număr de culoare ar trebui sa plătim:
- 1000 lei/zi; 5000 lei/săptămâna; 20000 lei/luna;
In condițiile actuale pentru un copil care vrea sa facă curs de înot la clubul nostru de doua ori pe săptămâna ar trebui sa plătească doar pentru bazin 880 lei/luna, iar dacă se înscrie la bazin sa facă cu un instructor de la ei 160 lei/ luna pt 2 ședințe pe săptămâna.
Știu sigur ca nu asta a fost intenția celor din Consiliul de Administrație când au aprobat noile tarife, dar sunt ferm convins ca așa-zisa coordonatoare a activității bazinului a știut exact ce face când a propus spre aprobare tarifele și exact asta i-a fost intenția ca noi sa nu putem sa ne continuam activitatea.
Felicitări doamna, ați reușit! Dar din pacate nu in mine ați lovit ci in cei 150 de copii ai Clubul Sportiv Delfinii Turda, pe care i-ați lăsat fără instructor.
Este greu de crezut ca se poate întâmpla așa ceva dar spune o veche zicala: “De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!”

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS