Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Parteneriatul dintre AHC Potaissa Turda și Loteria Română continuă

Sport
Tools
Typography

AHC Potaissa Turda și una dintre cele mai vechi societăți din România, Loteria Română, au semnat prelungirea contractului de sponsorizare.

Loteria Română a fost înființată la data de 14 septembrie 1906. Cel mai mare câștig la Loteria Română a fost de aproximativ 11 milioane de euro și fost acordat în anul 2013.

În ultimul sezon, primul an al parteneriatului dintre AHC Potaissa Turda și Loteria Română, formația de seniori a clubului nostru a obținut cea mai bună clasare din istoria participărilor în Liga Zimbrilor, și s-a calificat până în faza sferturilor de finală ale EHF Challenge Cup, competiția fiind apoi întreruptă de pandemia de coronavirus.

Flaviu Sâsâeac, președinte AHC Potaissa Turda: „Ne bucură și ne onorează faptul că parteneriatul cu Loteria Română continuă și în acest sezon. A fost un prim sezon al colaborării cu rezultate excelente, clubul nostru situându-se pe locul doi al clasamentului în Liga Zimbrilor. De asemenea, am o avut o prestație reușită si în cupele europene, atât în sezonul precedent, cât și în acest an.

În ceea ce ne privește, sprijinul financiar primit în baza contractului încheiat cu Compania Naționala Loteria Română, completează fondurile alocate participării în competițiile naționale, atât la nivel de seniori, cât și la juniorii clubului AHC Potaissa Turda.

Din perspectiva partenerului nostru, Loteria Română, cred că se distinge ca și un real avantaj de imagine asocierea cu AHC Potaissa Turda, unul dintre puținele cluburi de handbal din România care investește semnificativ în jucători autohtoni și, în special, în tinerii care activează la toate categoriile de vârstă în cadrul clubului nostru.

Handbalul reprezintă în Romania una dintre cele mai îndrăgite ramuri ale sportului de performanță, iar clubul nostru turdean a obținut rezultate remarcabile, atât pe plan intern, cât și în reprezentarea României în competițiile internaționale. Mulțumim pe această cale Loteriei Române pentru sprijinul acordat, cu speranța perpetuării acestui parteneriat cu rezultate excelente pentru ambele părți!”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS