Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

În 2021 Clujul va fi capitala europeană a atletismului. Cluj Arena va găzdui, în premieră pentru România, Campionatul European de Atletism

Sport
Tools
Typography

Cluj Arena, stadionul emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii, a fost ales pentru a găzdui, din nou, o competiție sportivă de mare anvergură: Campionatul European de Atletism pe echipe - Liga I, ediția 2021.

Programată inițial pentru vara acestui an, la Paris, dar anulată din cauza pandemiei de coronavirus, această întrecere sportivă majoră a fost reprogramată și relocată de către Asociația Europeană de Atletism pentru a se desfășura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Alegerea noastră drept gazdă a acestei prime competiții europene de pistă pe care România o găzduiește a fost determinată de renumele pe care Clujul l-a câștigat în ultimii ani în ceea ce privește organizarea în condiții ideale a competițiilor de atletism și, în general, a unor evenimente de mare anvergură. Un rol extrem de important în luarea acestei decizii l-au avut condițiile foarte bune oferite de Cluj Arena atleților dar și feedback-ul pozitiv pe care l-au oferit constant sportivii care au evoluat pe această arenă ultra-modernă”.

Reamintim, în acest context, faptul că, doar în cursul acestui an, Cluj Arena a găzduit nu mai puțin de trei competiții de atletism de prim rang: Campionatele Balcanice pentru seniori în aer liber, Campionatele Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” și Campionatul național de seniori și tineret.

Biroul de presă
19 noiembrie 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS