Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Veste bună pentru cetățenii Municipiului Câmpia Turzii: se deschide Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”

Sport
Tools
Typography

Luna mai este recunoscută, în mod oficial, drept luna de începere a sezonului de pescuit sportiv.

Pornind de la această premisă, administrația complexului a realizat o nouă populare cu pește, pentru ca unitatea să fie pregătită, din toate punctele de vedere, pentru afluxul de pescari sportivi și amatori din perioada următoare.

Astfel, începând de astăzi,15 mai 2020, iubitorii pescuitului vor putea face rezervări pentru o sesiune de relaxare și capturi, pe lacurile din complex.

Desigur, activitățile care pot fi desfășurate la Complex nu țin doar de pescuit, acesta fiind un loc de picnic și promenadă pentru întreaga familie.

Practic, toți cetățenii din oraș care vor să se relaxeze în aer liber, sau vor să practice sporturi individuale au această posibilitate.

Pentru a preveni evenimentele neplăcute, a fost efectuată si acțiunea de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor.

„Fac, din nou, apel la cetățenii care vor veni la Complexul de Agrement "La trei lacuri" să respecte regulile de igienă și distanțarea socială, să nu practice sporturi de echipă și să aibă o atitudine civică responsabilă pe toată durata șederii la complex. Haideți să facem din această relaxare în natură o experiență placută pentru noi și pentru cei din jurul nostru.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS