Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cum trece Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda prin pandemie

Sport
Tools
Typography

In prima luna nu am facut nimic, am asteptat sa vedem ce se intampla, dar din pacate perioada s-a prelungit , asa ca dupa Sarbatorile Pascale am hotarat, datorita dorintei unor parinti ai sportivilor sa reluam activitatea online.

Activitatea noastra si a celor invitati sa participe la partea de pregatire fizica, psihica, teoretica sau practica este de tip voluntariat. Sportivii au parte de ore de pregatire fizica,  stretching si yoga , zumba, dans sportiv si dans de societate cu noi, antrenorii clubului, cat si cu invitatii nostri.

Printre ei se numara OANA MIRON, care danseaza in Germania pentru Federatia Germana de Dans Sportiv , dar si RARES COJOC - CAMPION  NATIONAL  de 18 ori la sectiunea standard si locul 13 in WORLD RANKING MONDIAL din 1.835 de perechi din toata lumea, care a venit cu un suport motivational pentru sportivi.

Toti banii care provin din donatia facuta de  parinti sunt folositi pentru achitarea chiriei si a utilitatilor salii de dans, noi neavand o alta posibilitate de a ne antrena. In dansul sportiv ai nevoie de o sala mare, cu oglinzi si parchet, si nu cred ca exista in Turda o alta sala potrivita pentru a practica acest sport in care sa ne mutam in caz ca va trebui sa renuntam la cea pe care o avem acum.

Multumim parintilor care au inteles ca aceste ore online ne vor ajuta sa salvam sala si speram ca vor fi si altii care se vor gandi cum sa ne ajute sa iesim din acest impas.

Din 15 mai noi nu vom putea intra in sala, dar speram sa o facem dupa data de 12 iunie, cand vor intra copiii in vacanta, la inceput cu ore private (2 persoane si antrenorul), respectand astfel reglementarile actuale. Cele 2 sali au toate conditiile necesare pentru a ne relua activitatea, salile  si vestiarele au fost renovate in 2019 si modernizate.

Vom relua si orele pentru adulti, cat si cele pentru miri, chiar daca multi dintre ei si-au amanat evenimentele pentru anul viitor.

Speram ca in viitorul apropiat cineva se va gandi si la noi !

Va multumim!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS