Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert Taxi la Turda pe 5 martie. Hai la spectacol

La început de  primăvară,  TRUPA TAXI va  susține un concert la Turda, care se adresează  doamnelor, domnișoarelor și tuturor celor care  iubesc  muzica de calitate. Evenimentul va avea loc în data de 5 martie, de la ora 19,00 la Teatrul "Aureliu Manea".

În cei 20 de ani de carieră, TAXI a lansat nenumărate piese: "Cele două cuvinte", "Ai închis marea în ochi", "Mi-e dor si doare", "Dragostea ca o pereche de pantofi ", "Jumatatea mea", "Cineva, înaintea ta", "Nu mai ești".

Vor interpreta melodiile pe care le fredonăm cu toții de 20 de ani  și compoziții noi, într-un spectacol plin de sensibilitate .

Vino la concert să le reasculți și să le retrăiești pe toate.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda, str. Avram Iancu, nr. 12.

Rezervări - tel. 0264-311980.

Casa de Cultură Turda