Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

"Femeie, îți mulțumesc!" - spectacol dedicat femeilor din Câmpia Turzii

Gingașă, dar puternică, entuziastă, dar înțeleaptă, calmă și dăruitoare – așa este femeia. Pentru că ziua de 8 martie este Ziua Femeilor, administrația locală a pregătit un cadou special pentru toate doamnele și domnișoarele din orașul nostru.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, în parteneriat cu Transilvania Classic va pregătit spectacolul „Femeie, îți mulțumesc!”.

Evenimentul, care va avea loc luni – 9 martie 2020, de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, va prilejui două recitaluri extraordinare susținute de formațiile Proconsul și Dimma’s.

„Doamnele și domnișoarele sunt o încântare pentru sufletul tuturor celor care le îndrăgesc, iar un spectacol special pentru ele este cadoul perfect pe care noi, executivul orașului, îl oferim de Ziua Femeii. La Mulți Ani, doamnelor!”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea