Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

TURDA: Premierea participanţilor la “Mica Unire prin ochii copiilor” şi vizionarea documentarului “Bellu, paneonul României”

Vineri, 24 ianuaria 2020, galeria “Valer Suciu” din Turda este gazda a două evenimente pregătite cu ocazia sărbătoririi Micii Uniri la Turda.

Astfel, de la ora 11.00 are loc premierea elevilor care au participat la Concursul Municipal de desen și pictură ,,Mica Unire prin ochii copiilor", concurs organizat de Asociaţia “Casa Colecţiilor”, Casa de Cultură Turda şi şi Galeria “Valer Suciu”, concurs care s-a adresat elevilor turdeni din clasele V-VIII.

Realizate pe suport de hârtie, lucrările jurizate vor fi premiate într-un cadru festiv, scopul competiţiei fiind promovarea copiilor talentaţi din municipiul Turda.

De asemenea, de la ora 12.30 va avea loc vizionarea filmului documentar “Bellu - Panteonul României” realizat de scriitorul si scenaristul Ioan Ciorca.

La acelaşi eveniment va fi prezentă şi prof.dr. Maria Vaida care va sustine o dizertatie despre Unire, dar şi Nadia Baciu Fărcaş, director al editurii "Ecou Transilvan".