Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Expoziţie cu ocazia Zilei Naţionale a Artei Fotografice în România, la Turda

Sambata pe data de 11 ianuarie la ora 15.oo se organizează o expozitie de fotografie pentru a marca Ziua Nationala a Artei Fotografice in Romania. Evenimentul este organizat de Casa de Cultura, galeria de arta ,,Valer Suciu" si Asociatia Culturala ,,Casa Colectiilor".

Din colectia sa domnul Zoltan Ionescu expune fotografii ce apartin teologului, avocatului si artistului fotograf Ionita G. Andron (1917-1989) și au fost invitate sa expuna fotografie patru eleve de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” care au fost elevele domnului doctor Tiganila.

Acest proiect cu tinerele talente apartine domnului Aurel Sandru.

In prima sala a galeriei vor fi expuse lucrarile de colectie si in cea de-a doua lucrarile elevelor.

Va fi si o scurta prezentare a doamnei Laura Ionescu despre ,,Fotografia ca document".

Vernisajul va avea loc la ora 15.00

Galeria se va deschide de la ora 10.00 si va ramane pana la ora 19.00.

Expozitia va fi de o singura zi numai pentru a sarbatori  Ziua Nationala a Artei Fotografice in Romania.