Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

 

"Bucuria CrăciunuluI” adusă în sufletele voastre de clubul de canto „Bella Musica” și street-dancerii din Câmpia Turzii

Joi, 19 decembrie 2019, de la ora 17:00, Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va fi gazda unui eveniment inedit, pus în scenă de membrii Clubului de Canto „Bella Musica” și trupele de dansatori Baby, Mini Star și New Generation.

Evenimentul intitulat „Bucuria Crăciunului” va conține momente unice, de muzică, dans – dar și elemente de coregrafie cu oglinzi.

Finele spectacolului va prilejui un recital de colinde, pus în scenă de toți copiii participanți la eveniment!

Vă așteptăm să fiți alături de trupele de street-dance și de membrii Clubului de Canto „Bella Musica” și împreună să trăim „Bucuria Crăciunului”!

Direcția Relații cu Comunitatea