Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

"Sunetul Crăciunului” se va auzi, în week-end, la Câmpia Turzii

Ce poate fi mai frumos, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, decât să asculți colinde și melodii de Crăciun?

Pornind de la această idee, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii, în parteneriat cu Asociația Culturală „Eufonia” și Fanfara Promenada organizează concertul extraordinar de colinde intitulat „Sunetul Crăciunului”.

Astfel, duminică,15 decembrie, de la ora 17:00, Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va răsuna pe acordurile melodiilor interpretate de instrumentiștii Fanfarei Promenada, de membrii cercului de pian ai Asociației „Eufonia” din Câmpia Turzii, dar și de invitații speciali – reprezentanții Grupului Vocal Melody.

Fiți alături de ei și savurați fiecare colind și cântec de iarnă, pregătindu-vă sufletește de bucuria și magia Crăciunului care, iată, bate la ușă!

Accesul la eveniment este gratuit!

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea