Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Nunta lui Figaro” la Teatrul “Aureliu Manea” Turda

Primăria Turda și Casa de Cultură Turda vă invită la spectacolul de operă NUNTA  LUI FIGARO, de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, având ca inspirație comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais – La folle journée ou Le mariage de Figaro.

Spectacolul este pus în scenă de orchestra, corul și ansamblul de balet OPERA VOX, cântat integral în limba italiană şi titrat în limba română.

Regia artistică îi aparține lui Emil Strugaru, conducerea muzicală este asigurată  de Leonard Dumitriu, iar asistența regie artistică de Szabo-V. Beata.
Personajele - Contele Almaviva, Contesa Almaviva, Susanna, Figaro, Cherubino, Marcellina, Basilio, Don Curzi, Bartolo, Antonio, Barbarina, Cupidon - vor fi interpretate de artiștii lirici care participă la Cursurile de tehnică și interpretare vocală.

Evenimentul va avea loc în data de 22 noiembrie, ora 19.00 la Teatrul Aureliu Manea, iar biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură Turda.

Casa de Cultură Turda