Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert “Scrisoare pentru România MARE”, la Cluj (Vezi aici şi video de promovare a evenimentului)

(comunicat)
Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează la Cluj-Napoca concertul „Scrisoare pentru România Mare”. Nume mari ale muzicii românești, de pe ambele maluri de Prut, își vor da mâna pe 14 mai, ora 18:00, la Expo Transilvania, str. Aurel Vlaicu, pentru a cânta clujenilor cu drag și dor de România MARE.

Pe scena din Cluj vor evolua artista muzicii folk, Maria Gheorghiu, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă din Căpriana, Republica Moldova și Corul ,,Voievozii Munților’’ din Covasna.

Evenimentul este organizat sub egida Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și are scopul de a promova mesajul unionist în orașele României. Artiștii, alături de organizatori își propun să prelungească Centenarul Marii Uniri prin manifestări culturale, de promovare a istoriei românești și identității naționale.

Spotul video dedicat concertului: