Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28 de ani de concerte corale, la Câmpia Turzii

La finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 11 mai 2019, de la ora 17:00, Palatul Cultural „Ionel Floașiu" din Municipiul Câmpia Turzii va găzdui cea de-a 28-a ediție a Festivalului Coral de Primăvară.

În mod tradițional, rolul acestui concert este acela de a prezenta publicului o demonstrație de opere muzicale culte, oferindu-i o alternativă la muzica de tip comercial-pop.

Pe scena Palatului Cultural vor evolua o serie de ansambluri corale printre care Astra Câmpia Turzii, Corul Armonia Turda, Corul Doruleț din Ocna Mureș, Voci Transilvane din Cluj Napoca, Grupul Local Melody, Grupul Vocal al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu".

Evenimentul va conține și un recital pus în scenă de soliștii: Ioana Dan și Aurel Macovei, care vor fi acompaniați la pian de Lucian Dușa.

Vă invităm, așadar, sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, pentru a vă bucura de câteva zeci de minute de muzică de calitate, în interpretarea coralelor și ansamblurilor prezente la eveniment și nu uitați că „muzica este acel sunet care gâdilă urechea într-un mod plăcut".

Direcția Relații cu Comunitatea