Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

 

Crăiasa Zăpezii vine la Câmpia Turzii

Copiii din municipiul nostru vor avea parte de o surpriză frumoasă, vineri, 14 decembrie 2018, de la ora 10:00, oferită de Teatrul de Păpuși "Puck" Cluj Napoca.

Sala de Spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu" va găzdui spectacolul "Crăiasa Zăpezii" de Hans Christian Andersen.

Povestea acestuia vorbește cu tandrețe și căldură despre prietenie, într-un univers dominat de glacial, atât la propriu, cât și la figurat.

Obstacolele - test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, demonstrează forța unui caracter în devenire.

Renul Kariboo, un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii, dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

Vârsta recomandată: 4+

Vă așteptăm!

Direcția Relații Cu Comunitatea