Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Recital extraordinar de muzică simfonică

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită vineri, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00, la un spectacol de muzică simfonică susținut de solista Ianna Novac, care va fi acompaniată de Cvartetul Passione.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii și se înscrie în seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.

Soprana pop opera, Ianna Novac, originară din Basarabia, își propune ca, prin susținerea de concerte cu muzică românească, să aducă în inimile și în sufletele tuturor dintre noi ideea de unitate, repertoriul acesteia conținând piese semnate de Maria Tănase sau Doina și Ion Aldea Teodorovici.

Intrarea este liberă, prin urmare vă așteptăm în număr cât mai mare la evenimentul cultural – patriotic organizat vineri, 22 iunie, orele 19:00 la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea