Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Noi suntem ai României” - Recital extraordinar de muzică patriotică la Câmpia Turzii

În Anul Centenarului, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a pregătit o gamă întreagă de evenimente semnificative pentru cultura și identitatea poporului român.

Între acestea se numără și recitalul extraordinar de muzică populară și patriotică, „Noi suntem ai României”, pe care Corala Bărbătească „Armonia” și Orchestra folclorică „Muzica Divertis” îl va susține vineri, 4 mai, cu începere de la ora 19:00 la Câmpia Turzii.

Evenimentul se înscrie în turneul național al Coralei Armonia, care a debutat în  luna martie și care se va finaliza în toamnă, iar locația aleasă pentru recitalul de la Câmpia Turzii este Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Având în vedere importanța recitalului și conotația cu ample veleități național-patriotice, administrația locală a Municipiului a ales ca accesul la concert să fie gratuit, astfel încât cât mai mulți membri ai comunității noastre să se bucure de acordurile prezentate de Corala Armonia și Orchestra folclorică „Muzica Divertis”.

În luna iulie a anului 2014 Corala Armonia, aparţinând Arhiepiscopiei Tomisului, a fost desemnată cel mai bun cor bărbătesc din lume, la Jocurile Corale Mondiale de la Riga, Letonia. Cei 30 de membri ai corului, cu vârste între 24 şi  40 de ani, cântă atât muzică religioasă, cât şi muzică populară românească.

Voci puternice şi melodioase, timbru aparte bisericesc şi folclor autentic românesc. Pentru că trebuia ca toate acestea să poarte un nume, li s-a spus Corala Armonia, corul cu muzică divină izvorâtă din piepturile unor români.
Direcția Relații cu Comunitatea