Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Au mai rămas câteva zile până la deschiderea Târgului de Crăciun!

În data de 5 decembrie, de la ora 16.30, toți turdenii sunt așteptați în Parcul Central, unde vom da împreună startul unuia dintre cele mai frumoase evenimente ale anului.

Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de magia care va cuprinde acest loc, de atmosfera de sărbătoare, de aromele de vin fiert cu scorțișoară, de minunatele și Sfintele cântece ale iernii, de statuile vivante, produsele tradiționale și de toate surprizele pe care vi le-am pregătit! Îi anunțăm pe această cale pe toți părinții și pe toți copilașii că Moș Nicolae ne va face o vizită și le va aduce bucurie, zâmbete și cadouri tuturor copiilor care au fost cuminți.

Programul complet al Târgului de Crăciun Turda din data de 5 decembrie:

16.30 - Deschiderea Târgului de Crăciun

17.00 - Spectacol de lasere

17.15 - Aprinderea iluminatului ornamental în Parcul Central

17.20 - Colind din Maramureş – Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare urmat de Grupul Vocal Tradiţional Horitoarele

18.20 - Recital de colinde internaţionale – Fanfara Opera Vox

Căsuţa lui Moş Crăciun

18.00 - Întâlnirea copiilor cu Moş Nicolae

----------------------------------------------------------------------------------------------

Târgul de Crăciun va funcționa până la finalul lunii decembrie. Ne dorim să putem deschide și patinoarul în data de 5 decembrie, însă temperaturile ridicate pentru această perioadă ne îngreunează puțin această misiune. Programul pregătit pentru întreaga perioadă va fi afișat pe site-ul Primăriei Municipiului Turda și pe pagina de facebook Târgul de Crăciun Turda.

Biroul de presă