Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Ce se întâmplă de Ziua Îndrăgostiţilor la Turda

Ziua îndrăgostiților va fi sărbătorită într-un mod inedit anul acesta! Primăria Municipiului Turda îi invită pe toți îndrăgostiții la petrecerea organizată în foișorul din Parcul Central, marți 14 februarie, începând cu ora 17.00. 

Programul cuprinde: căsătorii pentru o zi (în cadrul ceremoniei, cuplurile vor primi certificate de căsătorie și o poezie personalizată, scrisă pe loc), magii, figurine gigant și concursuri.

Cuplurile participante la eveniment vor putea câștiga cadouri pentru persoana iubită, prin concursurile și tombola oferită de către sponsori. Marele premiu va fi un abonament la Centrul Spa și o cină romantică la Potaissa Turda.