Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Lansare de carte, marţi, la Câmpia Turzii

Un nou eveniment cultural are loc la Câmpia Turzii cu câteva zile înaintea crăciunului. Marţi, 20 decembrie, cu începere de la orele 17.00 are loc o lansare de carte apărută la editura Ecou Transilvan.

Sala mică a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” găzduieşte, aşadar, lansarea şi prezentarea volumului “Un ev de sărăcie” scris de Mihai Trifan.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Câmpia Turzii, Palatul Cultural “Ionel Floaşiu” şi Asociaţia Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii, pentru prezentarea volumului fiind invitaţi Nadia Fărcaş şi profesor Ioan Marini.