Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert de colinde la Parohia Ortodoxă Turda II

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă evenimentele care anunţă Naşterea Mântuitorului abundă. În acest context, duminică, 18 decembrie, de la orele 17.00, gazda unui astfel de eveniment este şi biserica Parohiei Turda II, cunoscută şi drept “biserica dintre români”.

Intitulat “În seara sfântă de Crăciun” concertul de colinde de pe data de 18 decembrie oferă publicului spectator un concert extraordinar de colinde susținut de tânăra artistă Nicoleta Hădărean, un recital de poezie susţinut de Călin Pop, invitatul special fiind solista Delia Drăgan iar acompaniamentul la orgă fiind asigurat de Iuoan Cişan.