Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14.06.2016 – ora 18.00 – Conferinţă gratuită la Primăria Turda

“12 obiceiuri de INTELIGENŢĂ EMOŢIONALĂ ca să creşti în cariera şi business” | Cum să aplici INTELIGENŢA EMOŢIONALĂ ca să fii performant şi împlinit în acelaşi timp.

Primăria municipiului Turda continuă seria conferinţelor Skill Up, marţi, în data de 14.06.2016, de la ora 18.00, în sala mare a instituţiei.

PENTRU CINE ESTE ACEASTĂ CONFERINŢĂ?

Eşti antreprenor şi vrei sa treci la urmatorul nivel sau eşti angajat şi îţi doreşti creştere masivă în carieră folosind inteligent puterea emoţiilor tale?

DACĂ VREI SĂ:

  • îţi creşti performanţa în carieră şi să ai mai multe rezultate cu mai puţine resurse;
  • îţi duci afacerea la următorul nivel;
  • fii un lider care conduce prin propriul exemplu;
  • faci bani mai mulţi şi mai uşor;
  • gestionezi conflictele şi să le transformi în discuţii constructive;
  • construieşti relaţii productive bazate pe autenticitate;
  • dobândeşti autocontrolul emoţional;
  • şi să obții succesul profesional, fără să sacrifici timpul liber, familia și relatiile din viața ta.

Despre Zoltan Vereş, Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT:

Zoltan Vereş este speaker, trainer şi coach, specializat în dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale în compania Refleqt.

De mai bine de zece ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoţiilor. Susţine training-uri, seminarii, workshop-uri şi şedinţe de coaching care se bazează pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale.

Zoltan este certificat şi acreditat internaţional de “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale (Six Seconds este cea mai mare organizaţie din lume axată exclusiv peacest sector).

Tot în cadrul Refleqt, ajută companiile să crească performanţa şi productivitatea prin creşterea Inteligenţei Emoţionale a angajaţilor, prin team coaching, training-uri şi workshop-uri în domeniul dezvoltării Inteligenţei Emoţionale.

A făcut peste 2000 de ore de coaching cu clienţi din domenii precum: management, antreprenoriat, marketing şi vânzări, financiar, medical, educaţie.

ÎNSCRIE-TE AICI pentru a participa.