Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concurs de epigrame pentru şcolile turdene - Ziua Educaţiei

Ediţia a XV-a a Primăverii Culturale Turdene aduce, în data de 1 Aprilie 2016, la sediul Colegiului Naţional Mihai Viteazul Turda, începând cu ora 14:00, concursul de epigrame pentru şcolile turdene, la care vor participa elevi ai claselor V-VIII de la toate şcolile gimnaziale din localitate.

Activitatea - gândită ca o notă de veselie dedicată primăverii - marchează şi Ziua Educaţiei, iar premierea elevilor scriitori interesaţi de aceasta va avea loc în aceeaşi dată.

Elevii au fost invitaţi în prealabil să participe la concurs şi să îşi pregătească lucrările, iar printre condiţiile impuse acestora s-au regăsit: originalitate; prozodie perfectă; lungimea versului de maximum 9 silabe; rimă încrucişată (1 cu 3 şi 2 cu 4); decenţă; fairplay.

Activitatea este organizată de către Primăria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda şi Casa de Cultură Turda în parteneriat cu Colegiul Naţional Mihai Viteazul Turda şi Şcoli Turdene.

Mult succes tuturor participanţilor!

Primăria Municipiului Turda
Consiliul Local al Muncipiului Turda
Casa Municipală de Cultură