Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Gala Recunoștinței - un eveniment dedicat organizațiilor care hrănesc comunitățile vulnerabile

Turda, 27 Martie 2023 - Banca pentru Alimente Cluj are plăcerea să anunțe organizarea Galei Recunoștinței, un eveniment special dedicat organizațiilor non-profit partenere care ajută la distribuirea alimentelor din banca pentru alimente către cei care au nevoie de ele.

Evenimentul va avea loc în data de 30 martie 2023, între orele 16 și 19, la Restaurantul Sarea-n Bucate din Turda, și va reuni reprezentanți ai celor 109 organizații non-profit din regiunea în care acționează Banca Pentru Alimente Cluj, respectiv din județele Cluj, Sibiu, Bistrița-Năsăud și Alba. Scopul evenimentului este de a le mulțumi pentru contribuția lor valoroasă la eforturile de a combate risipa alimentară și sărăcia.

"Suntem încântați să organizăm acest eveniment special pentru a recunoaște și a premia contribuția valoroasă a partenerilor noștri în lupta împotriva risipei alimentare și sărăciei", a declarat Andreea Bobiș, vicepreședinte executiv Banca Pentru Alimente Cluj. "Fără colaborarea și dedicarea lor, nu am fi putut obține rezultatele bune și impactul semnificativ pe care l-am avut. Suntem recunoscători pentru eforturile lor de a face o diferență reală în comunitate".

Gala Recunoștinței va fi ocazia de a celebra succesul și de a reflecta asupra progresului și impactului realizat împreună. Evenimentul va include o serie de momente speciale de recunoaștere și premiere.

Despre Banca pentru Alimente Cluj
Începând de la înființarea din 2018 , Banca pentru Alimente Cluj colectează surplusul de alimente de la agenți economici pentru distribuție gratuită către ONG-uri ce au în grijă persoane defavorizate, în risc de sărăcie și excluziune socială. În prezent acoperă 4 județe din zona de vest a țării: Cluj, Alba, Sibiu și Bistrița-Năsăud. Scopul asociației este atât reducerea risipei de hrană din lanțul valoric al hranei, cât și ameliorarea sărăciei în județele în care acționează.
De la constituire până în prezent, Banca pentru Alimente Cluj a salvat de la risipă 2.096 tone de hrană, majoritatea de la depozite sau producători. În 2022, a salvat 1.128 tone de alimente și a distribuit echivalentul a peste 2 milioane de porții de mâncare către 111 organizații non-guvernamentale.
Pentru mai multe informații despre Banca Pentru Alimente Cluj și activitatea acestora puteți accesa:
Facebook: @BancaPentruAlimenteCluj
Instagram: @bancapentrualimentecluj
TikTok: @bancapentrualimentecluj
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/banca-regionala-pentru-alimente-cluj
Website: https://cluj.bancapentrualimente.ro