Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Anul Caragiale în România! Spectacol special la teatrul turdean de Ziua Culturii Naţionale

De mai bine de 10 ani, ziua de 15 ianuarie a fost stabilită prin lege ca fiind Ziua Culturii Naționale. Aceasta nu a fost aleasă la întâmplare, ea coincide cu ziua de naștere a poetului național al românilor, Mihai Eminescu. Totodată, anul 2022 la nivel național este dedicat lui I.L Caragiale. În acest an se împlinesc 170 de ani de la nașterea lui Caragiale și 110 ani de la trecerea în neființă a marelui dramaturg român.

Teatrul Național Aureliu Manea Turda sărbătorește ziua culturii printr-un spectacol creat special pe opera lui Caragiale, Mofturi!, în regia lui Andrei Mihalache. Conceput după schitele lui I.L. Caragiale, spectacolul de comedie „…pune în ramă - cu umor amar - datele genetice ale societății românești de acum mai bine de 100 de ani, cauterizând cu tandrețe balcanică bubele epocii: superficialitatea, prostia fudulă, vorbăria goală, mica înțelegere a traficului de influență, nepotismul, șmecheria de doi bani, adulterul casnic și politic…” – a declarat regizorul Andrei Mihalache.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Național Aureliu Manea Turda.

Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente/9460-mofturi

Rezervări la tel. 0264 311 952

Pentru a vizualiza programul complet al lunii ianuarie, vă invităm să accesați: https://www.facebook.com/teatruturda 

Vă așteptăm la teatru!