Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Comedie savuroasă la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în parteneriat cu Teatrul Elisabeta vă invită să participați la una dintre cele mai savuroase comedii ale toamnei.

Piesa „Te iubesc - dar nu pe tine”, în regia lui Andreas Petrescu va avea loc luni, 20 septembrie 2021, de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Distribuția piesei este una de zile mari, cu actori precum Andreas Petrescu, Leonid Doni, Paula Chirilă, Tania Popa, Anca Dinicu, Doina Teodoru, astfel încât aveți toate motivele să participați la eveniment.

Biletele se găsesc la Casieria Palatului Cultural "Ionel Floașiu".

Prețul acestora este:

  • 5 lei/persoană – copii până la 14 ani;
  • 10 lei/persoană – copii și tineri cu vârste între 14 – 18 ani;
  • 15 lei/persoană – adulți

Spectacolul va avea loc cu respectarea normelor și măsurilor de protecție anti-COVID-19.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea