Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

"Fanfara Promenada  - 20 de ani"

Ultimul concert de fanfară din seria prilejuită de festivalul „Promenada Verii”, va avea loc duminică, 22 august 2021, de la orele 19:00, pe Terasa Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii.

Evenimentul, intitulat „Fanfara Promenada – 20 de ani” are rolul de a transpune publicul printr-o serie de emoții și trăiri, care să marcheze cele două decenii de existență a Fanfarei Promenada.

Alături de invitați, membrii fanfarei vor interpreta o suită de piese de promenadă, în stilul caracteristic!

Concertul va fi organizat cu respectarea normelor de protecție anti-COVID-19. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, spectacolul se va desfășura în incinta Palatului Cultural "Ionel Floașiu".

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea