Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert ABBA Simfonic în  16 iulie la Turda

Primăria Municipiului Turda și Casa de Cultură Turda vă invită la concertul ABBA SIMFONIC care va avea loc în 16 iulie 2021 de la ora 20,00 în Centrul Pietonal Turda. Evenimentul  este inclus în proiectul cultural POTAISSA MUSIC NIGHT, ediția a II-a, care aduce publicului turdean  bucuria întâlnirii cu muzica de calitate.

Spectacolul va fi susținut de Orchestra OPERA GROUP PROJECT din Cluj –Napoca alături de artiști lirici cu virtuți interpretative în toate registrele vocale: soprana Imola Máté , mezzosoprana Maria Suciu, tenorul Tudor Bărbos și baritonul  Marius Aron. Concertul va fi dirijat de  conf. univ. dr. Cristian Sandu.

Vă așteptăm  să trăim împreună emoția muzicii într-o simfonie de vară, plină de culoare și armonie ce cuprinde piese Abba, Frank Sinatra, Queen.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda , str. Avram Iancu, nr. 12, tel. 0264/ 311980, luni-vineri între orele 8,00- 16,00. Evenimentul respectă normele sanitare prevăzute de lege.

Casa de Cultură Turda